CAW BOOM MECHELEN LIER 

Heb je persoonlijke problemen of zijn er moeilijkheden in je gezin, familie of omgeving? Dan kan je terecht bij CAW Boom Mechelen Lier. Het aanbod van het CAW is uitgebreid. Enkele gesprekken of een langdurige begeleiding, opvangmogelijkheden, het JAC voor jongeren, slachtofferhulp, woonbegeleiding,… Elke situatie is verschillend, iedereen heeft andere noden. Het CAW is er voor iedereen. Je vindt ons volledig hulpaanbod op www.cawboommechelenlier.be

 

Neem contact op met het onthaal van het CAW en dan kan je met een hulpverlener je situatie bespreken. Samen zoeken we naar gepaste hulp. Dat kunnen enkele gesprekken in het onthaal zijn of een verdere begeleiding binnen het CAW. Daarnaast kunnen we je ook naar een van onze andere werkingen doorverwijzen of naar andere organisaties.

Je bent welkom in het onthaal

Tijdens de openingsuren van onze onthaalpunten kan je langskomen zonder afspraak. Als je dat wil, kan je ook een afspraak maken met een hulpverlener.

 

De onthaalpunten bevinden zich in Willebroek, Mechelen, Boom, Heist-op-den-Berg en Lier:

  • Onthaal Boom: Colonel Silvertopstraat 15
  • Onthaal Lier: Dungelhoeffsite, Paradeplein 2
  • Onthaal Mechelen: Maurits Sabbestraat 119
  • Onthaal Heist-op-den-Berg: Oude Godstraat 40
  • Onthaal Willebroek: Pastorijstraat 1

 

De openingsuren van de onthaalpunten zijn verschillend. Je vindt ze op onze website.

In Boom kan je elke woensdag tussen 9.30 u. en 12 u. zonder afspraak langskomen.

Ook bereikbaar via telefoon, e-mail en chat

Je kan je vraag ook telefonisch of via e-mail stellen. Daarnaast kan je ook chatten met een hulpverlener. Er zijn aparte chatruimtes voor volwassenen en jongeren.

 

Contactgegevens:

 

015 695 695

onthaal@cawboommechelenlier.be

www.cawboommechelenlier.be